Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii

Epson C11CJ18402

Multifunctionala Epson EcoTank M2120

1.06344 LEI cu TVA
89365  LEI 17608 18756 $
fără TVA
STOC ACTUAL: 5 - Rezervati produs

Transport gratuit !

  • Livrare in 1-2 zile lucratoare : 0 LEI

Comandati telefonic si prin email:

  • Telefon: 073 555 0001
  • Email: contact@verasys.com


* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere furnizor

PRINTER/COP/SCAN M2120/ECOTANK C11CJ18402 EPSON


Descriere Epson C11CJ18402

Epson EcoTank M2120

Reduceți costurile de imprimare Cu EcoTank puteți economisi până la 50% în trei ani, în comparație cu imprimantele laser monocrom3. Prezintă un rezervor de cerneală de mare capacitate, care poate fi realimentat folosind recipientele de cerneală incluse, în loc de toner. Încă de la început, aveți suficientă cerneală pentru a imprima mii de pagini, reducând drastic costurile și economisind timp. Înlocuiri la costuri reduse Deoarece realimentările vor fi puține și rare, prin intermediul recipientelor de cerneală de schimb veți putea economisi peste 90% din costul pe pagină4. Fiabil Pentru a vă oferi siguranță, fiecare multifuncțional EcoTank monocrom este oferit cu o garanție de un an/100.000 de pagini. Economisiți timp Nu irosiți timp cu înlocuirea consumabilelor – prin intermediul unui sistem integrat de recipiente de cerneală, alimentați, apoi nu vă mai faceți griji. Imprimarea este rapidă, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de 15 ppm2. Economisiți energie Reduceți consumul de energie și cheltuielile cu un multifuncțional monocrom EcoTank. Poate economisi până la 95%5 din consumul de energie în comparație cu imprimantele laser monocrom. Printare mobilă Datorită conectivității Wi-Fi și a aplicațiilor gratuite de imprimare mobilă de la Epson, puteți imprima de oriunde din birou6.