Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Beneficiile aduse de utilizarea unui NAS Synology pentru o echipa mica sau medie

Cum poate impacta un NAS Synology stilul de lucru?
02 May 2022

Verasys International va prezinta beneficiile aduse de utilizarea unui NAS Synology pentru o echipa mica sau medie.

Cum poate fi folosit un NAS de către o echipă?

Toate NAS-urile synology au un OS bazat pe Linux numit DiskStation Manager (DSM), cu interfață plăcută și care poate fi utilizată de către orice persoană cu înclinație către tehnologie: are buton de start, desktop, taskbar, și control panel - deci logarea utilizatorilor, afișarea ferestrelor și modul de lucru este unul intuitiv. 

În funcție de scopul echipamentului, pot fi descărcate peste 100 de aplicații terțe gratuite care pot să-i ajute pe utilizatori și le simplifică munca.

Prin intermediul funcției QuickConnect sau direct din aplicații, NAS-ul poate fi accesat de pe telefonul mobil sau tabletă. Astfel echipele pot utiliza fișierele partajate de la distanță.

Echipamentele suportă RAID și SHR, astfel că stocarea poate avea nivelul de complexitate dorit de utilizatori - se pot crea permisiuni pentru foldere și subfoldere. 

Atunci când echipamentul face parte dintr-o rețea, el poate fi integrat prin Windows Server domain controller, iar setările vor putea fi gestionate din domeniu. 

Cum poate impacta un NAS Synology stilul de lucru al unei echipe mici?

  • Fișierele cu care lucrează toți membrii echipei sunt în siguranță și protejate de ștergere accidentală, dezastre naturale, sau defecte hardware. NAS-ul are capacități de deduplicare și este un echipament de backup de încredere. 
  • Echipamentul are dimensiuni reduse, și nu necesită condiții de mediu speciale. La nevoie poate fi transportat cu ușurință.
  • Atât fișierele fiecărui membru cât și cele comune pot fi accesate de către toată echipa sau doar de către persoanele avizate, prin intermediul permisiunilor de acces și a capacităților de partajare. 
  • Munca colaborativă se face local, în siguranță, prin intermediul Synology Collaboration Suite 
  • Synology Drive - realizează sincronizarea datelor și backup-ul fișierelor utilizând un spațiu de stocare minim. Orice fișier este disponibil oricând, la un search distanță.
  • Synology MailPlus - păstrează în siguranță arhivele de emailuri ale tuturor utilizatorilor, într-un mod foarte facil de gestionat (nu necesită implicarea echipei IT)
  • Synology Office - funcționează ca și alte pachete Office de pe piață, doar că și în mod colaborativ - se pot crea și edita prin intermediul lui Documente, Spreadsheet-uri, și Slide-uri. Pot lucra simultan mai multe persoane pe același fișier. 
  • Synology Chat - este un pas înainte pentru comunicarea echipei - mesajele pot fi criptate, redirecționate, se pot salva și programa. Există opțiuni de pinning și remindere.
  • Atunci când se lucrează cu multe fotografii sau fișiere grafice, aplicația PhotoStation include toate caracteristicile necesare - ordonarea fișierelor în funcție de preferințe, capacități de sharing, galerie ușor de accesat, portofoliu afișat plăcut pentru clienți. Pentru fotografiile de echipă și alte amintiri se poate folosi Synology Moments.
  • Camerele de supraveghere din locație împreună cu arhiva video pot fi gestionate cu ușurință din Surveillance Station.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: