Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

NAS compact cu 2 bay-uri, QNAP TS-264

Suporta pana la 22 TB de stocare si 4 TB M.2 SSD
09 Nov 2023

In catalogul Verasys International gaisit Qnap TS-264, un NAS compact cu 2 bay-uri, suporta pana la 22 TB de stocare si 4 TB M.2 SSD si indeplineste provocarile multitasking pentru gestionarea fisierelor, backup, colaborare si conversie video. Echipat cu un procesor Intel Celeron Quad-Core, modelul TS-264 2-Bay de la QNAP dispune de doua porturi RJ45 de 2.5 GbE si port trunking pentru o latime de banda combinata de pana la 5 Gb/s.

Cu sloturi M.2 PCIe 3.0 si PCIe 3.0, TS-264 ofera flexibilitate in extinderea functionalitatii permitandu-va sa instalati un card QM2 pentru pentru a activa memoria cache M.2 SSD si diverse placi de retea 10GbE/5GbE .

TS-264 vine cu 8 GB de RAM DDR4 pentru rularea masinilor virtuale si a containerelor si accepta backup multi-cloud, gateway-uri de stocare in cloud, iesire HDMI 4K si transcodare in timp real.

TS-264 este incarcat cu setari complete de privilegii si masuri de securitate. In plus, exista aplicatii abundente care ajuta la asigurarea unei protectie optima a NAS impotriva amenintarilor precum malware si hackeri.

2.5GbE este o necesitate!
TS-264 este la fel de rapid ca un NAS 10GbE cu un singur port, cu viteze de transfer de pana la 589 MB/s, prin setarea trunchiului portului cu cele doua porturi 2,5GbE (2,5G/1G/100M) incorporate.

Quad-core pentru multitasking
Efectuati sarcini suplimentare, transmiteti mai multe continuturi media si aveti mai multe servicii care ruleaza cu un procesor Intel® quad-core optimizat pentru multitasking.

Conversie video lina
GPU incorporat pentru conversie video imbunatatita, permitand redarea fluida a videoclipurilor de pe NAS catre dispozitivele mobile.

Faceti upgrade la dual-port 10GbE
Asigurati-va in viitor conexiunea la retea instaland o placa de retea PCIe cu doua porturi 10GbE care ofera o viteza de transfer de pana la 1.644 MB/s.

Transfer USB mai rapid
Doua porturi USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) permit backup mai rapid pe/de pe dispozitivele USB.

Mai multe SSD-uri M.2 NVMe
Daca doua sloturi M.2 nu sunt suficiente, instalati o placa de extensie QM2 PCIe pentru mai multe sloturi SSD M.2.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: