Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Qnap QVP-85B si QVP-63B

Usor de utilizat si extensibil
19 Apr 2023

La Verasys gasiti noile servere pentru camere de supraveghere, cu procesoare Intel® Core din a 12-a generație

QNAP® Systems, Inc., un inovator de top în soluții de calcul, rețele și stocare, a lansat noi servere de supraveghere a rețelei NVR - QVP-85B cu opt locuri de unitate SATA de 3,5 inchi și Intel® Procesor Core™ i5 cu 6 nuclee și QVP-63B cu șase locașuri de unitate SATA de 3,5 inchi și procesor Intel® Core™ i3 quad-core. QVP-85B și QVP-63B rulează software-ul de supraveghere QVR Pro care acceptă opt canale de camere IP gratuite. Oferind o soluție de supraveghere video integrată software și hardware economică și de înaltă performanță, QVP-85B și QVP-63B îndeplinesc cerințele pentru stocarea de supraveghere video sigură, fiabilă și gestionată centralizat pentru întreprinderile mici și birouri.

„QVP-85B și QVP-63B oferă o interfață de utilizare ușor de utilizat pentru gestionarea convenabilă a supravegherii și este compatibil pe scară largă cu până la 95% dintre camerele IP de pe piață”, a declarat Andy Chuang, Product Manager QNAP, adăugând „utilizatorii poate profita, de asemenea, de planurile flexibile de licențiere pentru extinderea canalelor video și QVR Center pentru implementări la scară largă, în funcție de nevoi.”

QVP-85B și QVP-63B de mare capacitate folosesc software-ul de supraveghere QVR Pro, dar încorporează și alte aplicații de supraveghere. QVP Center poate gestiona și monitoriza central mai multe servere QVR Pro și poate primi notificări de evenimente; QVR Guard poate prelua automat sarcinile de înregistrare dacă un server QVR Pro eșuează; QVR Face poate obține recunoaștere facială și analiză automată și în timp real; și QVR Smart Search poate găsi înregistrări de evenimente într-o anumită perioadă de timp și zonă.

Cele două porturi de 2,5 GbE încorporate pot fi conectate la comutatoarele QNAP 2,5 GbE pentru a oferi o experiență de streaming de supraveghere mai fluidă pentru serverul gazdă de supraveghere care primește mai multe surse video pentru o perioadă lungă de timp. Ieșirea HDMI oferă redare video de supraveghere directă, eliminând necesitatea unei stații de lucru dedicate. Software-ul QVR Pro Client poate fi instalat pe dispozitive Windows® și macOS® sau aplicații mobile pentru a prelua controlul total asupra zonelor monitorizate. De asemenea, puteți adăuga spațiu de stocare la QVP-85B și QVP-63B utilizând carduri de expansiune QXP și unități de expansiune QNAP.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: