Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

HPE ProLiant Gen11

Ofera performante cu pana la 99% mai mari si cu pana la 43% mai multa eficienta energetica
21 Dec 2022

In catalogul Verasys aveti noile servere HPE ProLiant Gen11, acestea ofera performanta cu pana la 99% mai mari si cu pana la 43% mai multa eficienta energetica in comparatie cu generatia anterioara, folosind noile procesoare din seria AMD EPYC™ 9004.

Noile servere depășesc concurenții în ceea ce privește gestionarea mai bună a datelor, sisteme suport pentru decizii, procesarea tranzacțiilor online SAP (OLTP), redare video și virtualizare. Până în prezent, serverele HPE ProLiant Gen10 Plus și Gen11 care utilizează procesoare AMD EPYC™ de a treia și a patra generație dețin un total de 43 recorduri mondiale.

Noile servere HPE ProLiant Gen11 sunt proiectate pentru lumea hibridă oferind o experiență intuitivă de operare în cloud, un nivel avansat de securitate definit prin design și performanță optimizată pentru orice sarcină de lucru care i se încredințează. Serverele oferă suport pentru o gamă largă de tipuri de aplicații moderne, inclusiv AI, analiză, aplicații native cloud, aplicații grafice ce solicită intensiv resurse, învățare automată (machine learning), infrastructură desktop virtuală (VDI) și virtualizare.

Folosind combinația dintre puterea procesoarelor AMD și arhitectura dezvoltată în propriile laboratoare de cercetare, HPE a obținut recorduri mondiale în gestionarea datelor, sisteme de suport decizional, Java, SAP Online Transaction Processing (OLTP), redare video și virtualizare. 

Serverele HPE ProLiant Gen11 s-au clasat pe primul loc în 28 de benchmark-uri, iar aceste performanțe se transpun într-o serie de beneficii extrem de importante pentru utilizatorii lor: Astfel, serverele HPE ProLiant Gen11 accelerează inițiativele de modernizare centrate pe date, cu performanțe cu 56% mai bune la sistemele de suport decizional pe Microsoft® SQL Server 2022 Enterprise Edition pentru servere cu două procesoare. În plus, acestea îmbunătățesc rentabilitatea investiției pentru soluțiile de data analitycs cu cel mai bun raport preț/performanță la nivel mondial pentru servere cu un singur procesor.

Performanță și extensibilitate cu procesoarele AMD EPYC™

Lansate în luna noiembrie, procesoarele AMD EPYC™ din a patra generație aduc arhitectură, tehnologie și caracteristici de ultimă generație centrului de date modern. Construite pe nucleul „Zen 4”, nucleul cu cel mai înalt nivel de performanță de la AMD, procesoarele oferă performanță de lider, eficiență energetică și ajută clienții să accelereze modernizarea centrelor de date pentru transferul cu viteze mai mari al datelor folosite în aplicații.

Cu până la 96 de nuclee într-un singur procesor, noile procesoare AMD EPYC le permit clienților să implementeze mai puține servere și mai puternice pentru a continua să-și satisfacă nevoile de calcul. Acest lucru le permite să genereze o mai mare flexibilitate în centrul de date, care poate fi valorificată pentru a aborda obiectivele de sustenabilitate a afacerii și pentru a genera dividende în lumea reală.

Printr-o abordare „Security by Design”, AMD continuă să ofere funcții de securitate îmbunătățite. Seria de procesoare AMD EPYC din a patra generație se extinde pe AMD Infinity Guard, un set de ultimă generație de caracteristici care oferă straturi fizice și virtuale de protecție. Cu un număr de două ori mai mare de chei de criptare în comparație cu generațiile anterioare, procesoarele EPYC de a patra generație îi ajută pe clienți să păstreze datele în siguranță, indiferent dacă sunt stocate local, în cloud sau în stocare.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: