Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Promotie ABBYY FineReader pentru organizatia dvs. In perioada 1 mai - 31 mai 2024

Profita de oferta limitata ABBY FineReader.
09 May 2024

Creșteți productivitatea angajaților dvs. cu FineReader PDF și economisiți 20% când achiziționați minim 10 licențe pentru organizația dvs.

Perioada: Expiră pe 31 mai 2024

Suntem încântați să anunțăm o ofertă limitată, concepută pentru a permite organizațiilor să crească productivitatea, economisind în același timp sume mari.
În perioada 1 mai - 31 mai 2024, puteți profita de ABBYY Volume Promo și vă puteți bucura de 20% discount la licențele PDF FineReader pentru organizații.
Nu ratați această oportunitate de a vă echipa cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a simplifica fluxurile de lucru, a îmbunătăți colaborarea și a realiza mai mult în mai puțin timp.

Perioadă promoție: 1-31 Mai 2024
Produse: Oferta este valabilă pentru subscripții noi pe 1 an și 3 ani pentru licențe de volum FineReader PDF 16 Standard, Corporate și FineReader PDF pentru Mac, valabile pentru clienti finali de tip companii private, licențe pentru organizații guvernamentale, educaționale și non-profit.

Cerințe: Discountul se aplică atunci când achiziționați minim 10 licențe pentru organizația Dvs.


 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: