Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Promotii speciale Cisco

Cisco Refresh Outlet
11 Jan 2018

Verasys va prezinta oferta speciala Cisco Refresh Outlet, conceput pentru a beneficia de reduceri mari de pret la produsele Cisco originale. Disponibilitatea acestor produse este foarte limitata.

Cisco Refresh este o alternativa competitiva si de incredere in acele cazuri cand sa cumparati echipamente noi nu este o optiune. Cisco este recunocut datorită calitătii superioare si longevitatii produselor sale.

Cand achizitionati Cisco Refresh, achizitionati aceeasi performante si liniste ca atunci cand achizitionează echipamente noi Cisco. Aceasta se datoreaza procesului de remanufacturare certificat, certificare ISO 9001/14001 al Cisco si este sustinut de aceeasi garantie Cisco.

DESCARCATI LISTA DE PRETURI

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre preturi si configuratii, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: