Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

QNAP TVS-x72X - NAS multifunctional de 10 GbE

NAS multifunctional de inalta performanta cu cache SSD M.2 NVMe si iesire 4K HDMI pentru virtualizare si multimedia
04 Jun 2021

Verasys va propune QNAP TVS-x72X, NAS multifunctional de 10 GbE de inalta performanta cu cache SSD M.2 NVMe si iesire 4K HDMI pentru virtualizare si multimedia.

Alimentat de un procesor Intel® Core ™ i3, NAS TVS-872X de înaltă performanță oferă conectivitate încorporată de 10 GbE pentru performanțe de virtualizare sporite și fluxuri de lucru de backup și aplicații simplificate de pe mai multe stații de lucru. TVS-872X acceptă, de asemenea, SSD-uri M.2 NVMe pentru accelerarea cache-ului, extinderea PCIe, backup multi-cloud, ieșire 4K HDMI 2.0 și transcodare în timp real, alături de capacitate de stocare extensibilă și aplicații bogate în funcții pentru a fi performante, soluție NAS fiabilă și multifuncțională.

Conectivitatea RJ45 cu 5 viteze 10GBASE-T accelerează virtualizarea, accesul intensiv la fișiere, sarcini mari de backup / restaurare și transferul media.

Sloturile SSD duale M.2 PCIe Gen 3 x2 NVMe permit accelerarea cache-ului sau pool-urile de stocare SSD pentru performanțe îmbunătățite.

Extinderea PCIe permite carduri de rețea 2,5 / 5/10 / 25GbE, card QM2, carduri de expansiune de stocare QXP sau plăci grafice.

Redare media 4K și transcodare în timp real; afișați conținut multimedia salvat pe NAS prin ieșirea HDMI 2.0 (4K @ 60Hz).

Găzduiește mai multe mașini virtuale și containere pentru a rula o gamă largă de aplicații și servicii.

Un centru de backup de clasă business care acceptă backup / restaurare de date cloud și VM-uri (inclusiv Google ™ Workspace, Microsoft 365®, VMware® și Hyper-V).

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre preturi si configuratii,
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: