Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Reducere de 20% pentru Veeam® Universal License

Solutia pentru backup, recuperare si monitorizare.
09 Sep 2022

La Verasys International gasiti Veeam® Universal License  cu reducere de 20% pentru produsele, Veeam Backup & Replication™, Veeam Availability Suite™ and Veeam Backup Essentials™.

Veeam Backup & Replication™, baza Veeam Platform, este soluția unică de backup, recuperare și gestionare a datelor pentru toate sarcinile dvs. de lucru în cloud, virtuale și fizice.

Veeam® Availability Suite™ atașează capacitățile de monitorizare ale Veeam ONE™ la funcțiile puternice de protecție a datelor ale Veeam Backup & Replication™ într-un singur pachet Enterprise pentru a răspunde atât nevoilor dumneavoastră de protecție, cât și de analiză. Prin combinarea acestor două produse de vârf în industrie, clienții își pot îndeplini mai ușor nevoile avansate de protecție a datelor, obținând în același timp informații cheie despre configurațiile lor pentru o mai mare protecție a datelor și agilitate în afaceri.

Veeam® Backup Essentials™ oferă backup, recuperare și monitorizare puternică, ușor de utilizat și prețuri accesibile pentru până la 50 de sarcini de lucru. Cu modelul nostru de licență simplu și portabil — Veeam Universal License (VUL) — este mai accesibil ca niciodată. Aveți libertatea de a alege să vă protejați și când, în timp ce afacerea dvs. creste.

Beneficiază de 20% reducere MSRP pentru Veeam Backup & Replication™, Veeam Availability Suite™ și Veeam Backup Essentials™ cu licență socket.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: