Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Super promotie la servere Dell PowerEdge

Discount-uri promotionale
12 Sep 2017

Verasys va ofera o gama variata de servere DELL la super reduceri, valabila in limita stocului disponibil! 

Serverele de rack PowerEdge sunt servere scalabile şi eficiente, care pot fi implementate în orice mediu IT, reprezentând soluţii de calcul cu performanţă ridicată.

Serverul de rack PowerEdge R530
Oferiţi performanţă echilibrată şi scalabilitate medie cu un server de rack 2U cu două socketuri puternic.

Serverul tower PowerEdge T130 - Puternic, compact şi agil.
Prim server minitower puternic, cu un socket, pentru birourile mici/birourile de acasă şi pentru întreprinderile mici şi mijlocii, care permite consolidarea datelor şi funcţionarea mai rapidă a aplicaţiilor.

Serverul tower PowerEdge T330 - Puternic, eficient şi versatil.
Permiteţi funcţionarea mai rapidă a aplicaţiilor pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi pentru birourile la distanţă/sucursale şi extindeţi-vă volumul de date cu ajutorul unui server tower puternic şi extensibil, cu un socket.

Serverul tower PowerEdge T430 - Creat pentru performanţă, pregătit pentru extindere.
Acceleraţi performanţa în mediile de birouri cu un server tower cu două socketuri puternic, care are design extensibil şi nivel redus de zgomot.

Serverul tower PowerEdge T630 - Puternic, eficient şi versatil.
Stimulaţi o gamă largă de sarcini de lucru solicitante cu un server flexibil cu două socketuri, care oferă performanţă de vârf şi capacitate de stocare internă uriaşă.

Serverul de rack PowerEdge R730 - Optimizaţi-vă şi acceleraţi-vă sarcinile de lucru.
Adaptaţi-vă la aproape orice sarcină de lucru printr-un server scalabil, care oferă o combinaţie optimă de memorie, spaţiu de stocare, procesoare şi procesoare grafice.

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: