Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Synology solutii de supraveghere pentru afaceri mici

Un sistem de monitorizare cu doar 3 dispozitive
07 Sep 2020

Verasys va propune cel mai simplu sistem de monitorizare, doar 3 dispozitive, fiind solutia ideala de supraveghere pentru afaceri mici de la Synology.

Setarea unui sistem de monitorizare Synology este simplă și convenabilă. Aveți nevoie doar de 3 componente: o cameră IP (cu cablu sau Wi-Fi), un calculator și un NAS Synology pe care să ruleze Surveillance Station, și care să stocheze înregistrările. Dacă sunteți mereu în mișcare, puteți folosi telefonul mobil pentru a monitoriza, controla și a primi notificări. Alternativ, modelele Synology NVR permit implementarea unei soluții de supraveghere de la A la Z, fără calculator. 

Ce este Synology Surveillance Station?

Acces de la distanta
Pentru cei care sunt mereu îngrijorați cum funcționează afacerea lor, sau își fac griji referitor la siguranța ei după orele de program, Synology propune DS cam,  o extensie a Surveillance Station pentru telefonul mobil, complet gratuită și funcțională pe iOS și Android. Puteți vedea mai multe canale simultan, ajusta unghiul camerelor, face zoom și acționa camerele PTZ sau puteți căuta printre înregistrări. Aplicația poate trimite alerte prin notificări push atunci când au loc evenimente. Dacă au acces la internet, utilizatorii se pot conecta de oriunde, chiar din browserul web, folosind QuickConnect, și pot verifica ce se întâmplă în perimetrul de interes.  

Notificari si Alerte
Dacă cineva întră în locație, proprietarul poate fi alertat în mai multe moduri. Dacă una dintre camere s-a defectat sau unul dintre drive-urile pe care sunt păstrate înregistrările nu mai funcționează în parametrii, sistemul va trimite ca și precauție notificări pe email sau telefon. Se poate opta inclusiv pentru fragmente de înregistrare pe email. 

Synology DS cam

 • O aplicație Android și iOS pentru telefonul mobil pentru vizualizarea streaming-urilor live, a înregistrărilor, și a instantaneelor de pe camerele IP conectate la Surveillance Station.
 • Oferă notificări în timp real pentru evenimentele declanșate de dispozitivele de supraveghere.
 • Suportă compresia cronologiei pentru a regla scala sau activarea Smart Timeline ce are functiunea de reglare automată a scalei de timp în funcție de viteza de derulare.
 • Permite utilizatorilor să vizualizeze toate înregistrările stocate pe Synology NAS/NVR.
 • Permite căutarea înregistrărilor în funcție de dată, timp, sursă, cameră, status și mod de înregistrare. 
 • Trimite notificări push când au loc evenimentele predefinite. Notificările disponibile pot fi legate de sistem, cameră, modul I/O, boxe, VisualStation, server, controlul accesului, dispozitive externe, Analitice Deep Video, Archive Vault, și evenimente ce țin de client. 

Synology LiveCam

 • Transformă dispozitivele mobile Android sau iOS într-o cameră IP și o asociază cu Surveillance Station
 • Înregistrează fără probleme chiar și atunci când nu este conectat la internet sau la Surveillance Station
 • Orientare tip portret și landscape pentru streaming video și înregistrări.
 • Controlează blițul LED al dispozitivelor mobile pentru o iluminare mai bună (blițul LED poate fi controlat și din stația de supraveghere asociată sau din camera DS).
 • Suportă realizarea instantaneelor ​​și stochează instantaneele în Surveillance Station.
 • Audio bidirecțional pentru a primi / trimite audio de la / către stația de supraveghere asociată. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: