Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Alege All-in-one-urile Lenovo seria V

Elegante si pline de productivitate
21 Jul 2022

Alege All-in-one-urile Lenovo seria V din catalogul Verasys International, sunt elegante si pline de productivitate, sistemele all-in-one Lenovo din seria V beneficiaza de camere web rotative, suporturi reglabile si ecrane nereflectorizante.

Elegante și pline de productivitate, sistemele  all-in-one Lenovo din seria V  beneficiază de camere web rotative, suporturi reglabile și ecrane nereflectorizante.

Performanță înseamnă productivitate
Alimentate de un procesor Intel® Core™ de până la a 10-a generație, cu memorie și spațiu de stocare performante, all-in-one-urile Lenovo din seria V sunt niște computere de afaceri puternice și receptive. Caracteristica lor Modern Standby reduce consumul de energie, permițând în același timp actualizări instantanee de e-mail și acces VoIP, chiar și atunci când computerul este inactiv. 

Securitate robustă
Furtul de date poate fi prevenit prin restricționarea porturilor cu protecția Smart USB sau prin dezactivarea lor și a camerei web cu ajutorul Lenovo Shield prin BIOS.

Teleconferințe îmbunătățite
Smart Conference face conferințele video clare și ușoare. Prin reducerea zgomotelor de fundal, all-in-one-urile Lenovo seria V pot capta voci tare și clar, indiferent dacă este o întâlnire cu un singur participant sau cu mai mulți.

Experiență îmbunătățită a utilizatorului
Cu raportul ecran-corp de 92% și rezoluția Full HD, afișajul anti-orbire de 21,5 sau 23,8 inchi oferă o claritate vizuală impresionantă. Suportul ergonomic oferă funcționalitate ușoară de ridicare, înclinare și rotire.  Este, de asemenea, compatibil VESA, în cazul în care spațiul de lucru necesită montare pe perete. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: