Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 2

Cel mai usor ThinkPad din gama sa
18 Apr 2023

In catalogul Verasys gasiti laptopul Thinkpad X1 Nano Gen 2, cantareste mai putin de un kilogram.
 

Functioneaza intotdeauna
Echipat cu procesoare Intel® Core™ i7 vPro® de până la a 12-a generație și cu până la 32 GB de memorie, ThinkPad X1 Nano îndeplinește toate sarcinile, fără efort. Proiectat cu performanța și capacitatea de reacție în mișcare în prim plan, acest laptop de 13" este dotat cu două porturi USB-C Thunderbolt™ 4, astfel încât să vă puteți bucura de transferuri de date ultrarapide și de flexibilitatea mai multor ecrane de înaltă rezoluție.

O priveliște fără egal
În cazul laptopului ThinkPad X1 Nano, primul lucru care atrage atenția este superbul ecran Dolby Vision™ 2K de 13". Disponibil cu sau fără opțiunea de ecran tactil, acesta oferă o vizualizare deosebită datorită raportului de aspect 16:10. Iar cu 100% sRGB, panoul cu rezoluție de 2160 x 1350 vă oferă o claritate superbă și o acuratețe a culorilor uimitoare.

Un sunet deosebit
Fie că este vorba de muncă sau de distracție, sistemul de difuzoare Dolby Atmos® de la ThinkPad X1 Nano vă va oferi noi experiențe cu sunetul său uimitor și captivant. Compatibil cu Dolby Voice®, acesta elimină în mod activ zgomotul de fundal pentru a vă oferi cea mai bună experiență de conferință audio/video. Iar cu microfoanele de câmp îndepărtat quad-array la 360 de grade, veți fi auzit tare și clar la fiecare apel.

Atât de ușor, dar plin de funcții puternice
Laptopul inteligent și ultraportabil ThinkPad X1 Nano cântărește doar 0,97 kg/2,14lbs. Cu toate acestea, datorită Computer Vision și unei camere cu infraroșu hibrid FHD MIPI (ambele opționale), laptopul poate reduce automat intensitatea ecranului atunci când nu este utilizat și vă poate alerta dacă cineva se uită la ecran fără permisiunea dvs.. Se gândește chiar și la bunăstarea dvs. digitală, amintindu-vă să luați pauze regulate și să evitați o postură proastă.

Securitate sporită și completă
Caracteristicile de securitate ThinkShield ale laptopului ThinkPad X1 Nano includ tehnologie avansată AI și biometrică. Senzorii de prezență a utilizatorului vă vor bloca PC-ul atunci când vă îndepărtați de el și există un obturator de confidențialitate pentru a închide fizic camera web. Datele sunt criptate de modulul discret Trusted Platform Module (dTPM) și vă puteți conecta în siguranță folosindu-vă amprenta digitală.

Conectați-vă la viitor, de oriunde
Laptopul ThinkPad X1 Nano vă ține la curent cu tot ce se întâmplă, în orice moment. Opțiunea 5G (Sub-6GHz) oferă o experiență asemănătoare cu cea a unui smartphone într-un PC mereu conectat. WiFi 6E super-rapid elimină orice buffering și lag, chiar și pe cele mai aglomerate rețele publice. Iar cu serviciul opțional 4G / 5G*, puteți transmite videoclipuri fără probleme și vă puteți bucura de un acces mai rapid și mai sigur la rețea.

 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: