Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Descopera noua generatie de servere Dell PowerEdge

Noua familie de servere Dell Poweredge
30 Mar 2023

Verasys va propune noile servere Dell PowerEdge ce ajuta companiile sa faca fata provocarilor legate de transformarea digitala cu o infrastructura sigura care sustine o gama completa de workload-uri moderne.

Noua generatie de servere PowerEdge de la Dell Technologies redefineste performanta cu procesoarele Intel® Xeon® Scalable din a patra generatie si te ajuta sa accelerezi transformarea digitala a clientilor tai prin tehnologii de ultima ora, inovatie si adaptabilitate la nevoile lor.

Impreuna cu solutiile Dell EMC OpenManage, acestea ofera productivitatea si performanta de care ai nevoie. 

De ce PowerEdge?

  • Inovatie bazata pe inteligenta artificiala
  • Automatizare inteligenta
  • Securitate integrata
  • Sustenabilitate

Dell Technologies, in colaborare cu Intel, ofera solutii puternice si agile, indiferent de calea de implementare – on-prem, in cloud hibrid, in retea sau edge.

Investeste intr-o infrastructura IT sigura, automatizata, scalabila, agila si optimizata, pe care te poti baza in anii urmatori.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre preturi si configuratii,
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: