Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Echipamentele ASUS Business

Solutie de afaceri nelimitate si experienta de utilizare extraordinara
15 Sep 2022

Verasys International va propune Solutie de afaceri ASUS Business. Achizitionati produse ASUS Business din gama, Asus ExpretBook si Flip, Asus Chromebook si Flip si sisteme Desktop Asus All-In-One la pret promotional pentru o perioada limitata.

ASUS este dedicat rezolvării provocărilor unice cu care se confruntă afacerile de astăzi. Dorim să ajutăm IMM-urile să deblocheze inovația pentru experiențele angajaților, precum și talentul în general de perfecționare, cu un portofoliu cuprinzător de produse care include laptopuri, desktop-uri, PC-uri AiO, Chromebookuri pentru a se pregăti pentru viitor.

Fiabilitate și durabilitate - Suficient de dur pentru a rezista
Utilizatorii de afaceri cer o calitate mai mare și o fiabilitate mai mare pentru a rezista rigorilor de afaceri, astfel încât PC-urile de afaceri ASUS respectă standardele stricte MIL-STD 810 de grad militar pentru durabilitate. Acestea au o construcție structurală întărită și sunt construite în jurul plăcilor de bază ASUS - marca nr. 1 din lume - pentru o asigurare a stabilității 24/7 și a performanței consistente.

Inovaţie - Faceți afaceri într-un mod nou
ASUS se străduiește să creeze noi tehnologii de afaceri, mai degrabă decât să facă lucrurile vechi să meargă mai repede. De exemplu, expertBook-ul nostru emblematic ExpertBook B9 este cel mai ușor laptop de afaceri de 14 inchi din lume, cu un greutate sub 1 kg și dispune de touchpad-ul exclusiv ASUS NumberPad 2.0 cu două funcții pentru introducerea ușoară a datelor și senzorul ASUS AdaptiveLock pentru detectarea rapidă automată a utilizatorului și Windows. 

Flexibilitate - Gata pentru a se adapta diverselor scenarii de lucru
Odată cu utilizarea sporită a conferințelor video determinate de lucrul de la distanță, am implementat tehnologia audio ASUS AI de anulare a zgomotului în ofertele noastre de afaceri pentru a asigura comunicații clare, fără interferențe. De asemenea, oferim o gamă largă de factori de formă pentru PC desktop pentru a se potrivi oricărui spațiu de lucru, de la sisteme turn tradiționale până la șasiu compact cu factor de formă mic (SFF) pentru a se potrivi în cele mai mici spații - poziționate vertical sau orizontal

Securitate și management IT - Simplificați-vă procesele de afaceri
O infrastructură IT pentru afacerea dvs. poate fi construită fără probleme și fără efort cu ASUS Control Center, suita noastră centralizată de management IT. Permite controlul ușor de la distanță a sute de dispozitive terminale și mai multe straturi de securitate - folosind Trusted Platform Module și Intel vPro® Platform. Oferim, de asemenea, dispozitive cu scuturi fizice pentru webcam și tehnologie biometrică pentru conectare, incluzând atât amprenta digitală, cât și recunoașterea facială, facilitând gestionarea activelor afacerii la costuri minime cu siguranță maximă.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: