Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Imprimanta etichete TSC seria PEX-2000

Procesare puternica pentru etichetare automata
24 Feb 2023

In catalogul Verasys International gasiti imprimante de etichete din seria PEX-2000 de 6 inci, proiectată pentru a se integra cu ușurință în imprimare și aplicații de asamblare, seria PEX-2000 îmbunătățește operațiunile, reduce eforturile de integrare și accelerează timpul.

PEX-2000 este ideal pentru o integrare ușoară, deoarece este extrem de compatibil cu hardware și software și se va încadra cu ușurință în rețelele existente. Suporta interfețele DB15 și DB25 și emulările GPIO ale mărcilor de imprimantă majore. Firmware -ul este personalizabil in functie de limbă, astfel încât comenzile de șablon și fișierele de imprimare pot rămâne aceleași.
 
Imprimarea este fiabila pentru operațiuni 24/7, compacta și este ușor de servit. Caracteristica opțională de etichetare RFID, PEX-2000 de 6 inci oferă o funcționalitate precisă și o tehnologie avansată. De asemenea, este compatibil cu instrumentele noastre de gestionare a imprimantei la distanță, TSC Console și SOTI Connect.

Motorul de imprimare este un aspect esențial în operațiunile de tipărire și aplicare. Alegerea motorului de imprimare potrivit poate economisi în mod eficient timp, resurse și bani. Noua serie PEX-2000 vă va îmbunătăți și vă va ridica operația de etichetare automată și poate fi integrată cu ușurință în aproape orice mediu de imprimare și aplicație.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: