Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Monitor Business LG la super pret

Monitor LG 24MB37PY-B
05 Dec 2017

Verasys va ofera monitorul LG 24MB37PY-B la un pret special. Profitati de aceasta promotie si achizitionati monitorul LG pentru a spori succesul afacerii dvs.

Cu monitorul LG IPS aveti asigurata o calitate foarte buna a imaginii ceea ce va ofera imagini clare si culori vii din orice unghi. Testele de calibrare a culorii au fost efectuate înainte ca monitoarele să fie predate consumatorilor. Monitorul LG IPS  24MB37PY oferă o culoare exactă pentru plăcerea dvs. de vizionare.

Caracteristici esentiale:

  • Motion Energy Saver - Ecranul se oprește / porneste automat când senzorul vă detectează scaunul sau va dati din fața monitorului.
  • Design ergonomic - Reglaje pivot și înălțime, pivotare și înclinare acceptă diverse șabloane pentru mediul de lucru și pentru aplicațiile de birou.
  • Modul Reader - Modul Reader oferă condiții optime de citire prin reducerea luminii albastre dăunătoare din lumina de fundal a LED-urilor. Puteți citi confortabil de pe monitor - cât timp doriți.
  • Flicker Safe - Reducerea nivelului de pâlpâire la aproape zero, funcția Flicker-Safe vă ajută să vă protejați ochii de pâlpâirea excesivă. Lucrați și va distrați cât doriți!
  • Tehnologia inteligentă de economisire a energiei - tehnologia LG Smart Energy Saving a fost modernizată, astfel încât energia suplimentară salvată pe lângă efectul luminii de fundal a LED-urilor s-a îmbunătățit. * Conservarea energiei prin ajustarea luminozității ecranului

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: