Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Noile imprimante industriale Zebra ZT231 & ZT111

Cele mai rapide si mai accesibile din toate timpurile!
21 Jul 2022

La Verasys International gasiti noile imprimante industriale Zebra ZT231 & ZT111 imprimante de etichete cu functii inteligente si performante excelente la un pret foarte rezonabil.

Lucrătorii din industria, comerțul cu amănuntul, depozitele și logistica și din domeniul sănătății au așteptat ZT231 și ZT111! Aceste imprimante de etichete la prețuri accesibile oferă un spectacol extraordinar de performanță în imprimare pe tot parcursul zilei. Continuu! În același timp, acestea sunt foarte rapide și economice: ZT231 este 100% mai rapid și ZT111 este cu 66% mai rapid decât predecesorul său. Acest lucru economisește mult timp angajaților și crește performanța afacerii!

ZT231

  • Imprimantă de etichete cu ecran color de 4,3 inchi
  • Calitate imprimare 203 dpi, opțional: 300 dpi
  • 3 LED-uri de stare, decojie, tăietor; opțional: aplicator, versiune RFID disponibilă
  • USB 2.0, serial, Ethernet, BTLE 5.1, USB gazdă; opțional: al doilea Ethernet, Wi-Fi 802.11ac + BTLE 4.2
  • Link-OS, susținut de Zebra Print DNA

Ce are de spus ZT231 despre sine: Am un afișaj color de 4,3" ușor de utilizat și 3 LED-uri color care arată tuturor cele mai importante informații despre mine. Mă integrez perfect și sunt compatibil cu accesoriile existente. Capacul meu cu două balamale se asigură că ocup mai puțin spațiu spre partea de sus.La mine, rola de plată și capul de imprimare pot fi îndepărtate fără unelte.Dacă doriți, mă obțineți și cu imprimare și codare RFID UHF și un aplicator.

ZT111

  • Imprimanta de etichete cu 3 taste de operare
  • Calitate imprimare: 203 dpi; opțional: 300 dpi
  • 5 LED-uri de stare, decojie, tăietor
  • USB 2.0, serial, Ethernet, BTLE 5.1, USB gazdă; Opțional: al doilea Ethernet, Wi-Fi 802.11ac + BTLE 4.2
  • Link-OS, susținut de Zebra Print DNA Basic

Ce are de spus ZT111 despre sine: sunt cea mai accesibilă imprimantă industrială Zebra de până acum! Echipamentul meu este aproape identic cu cel al lui ZT231: 256 MB SDRAM și 256 MB memorie flash îmi oferă multă putere pentru spectacolul meu de imprimare senzațional de zi cu zi, unde, apropo, folosesc cu pricepere o bară de rupere, un decojitor și un tăietor.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: