Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Noile scanere industriale ale seriei Datalogic PowerScan 9600

Combina robustetea cu modularitatea
26 May 2022

Verasys International va propune Seria Datalogic PowerScan 9600, ergonomica si bine echilibrata! Cu ele, nu mai sunteti obligati sa faceti miscari nefiresti atunci cand scaneati si chiar sa capturati cu usurinta coduri de bare prost plasate.

Seria PowerScan 9600

  • Extrem de fiabil: Tehnologie de încărcare fără fir și declanșator concepute pentru mai mult de 10 milioane de utilizări
  • Flexibilitate totală: Arhitectură modulară cu o interfață interschimbabilă în stația de încărcare
  • Întreținere predictivă: diagnosticare defecțiuni și baterie inteligentă
  • Conectivitate completă: PC, PC industrial, tabletă, Siemens și Rockwell PLC

Care se potrivește clienților tăi?

Seria 9600 este disponibilă în trei variante, iar PD9600 în trei modele: modelul standard este ideal pentru captarea intuitivă a codurilor de bare, modelul de înaltă performanță chiar decodifică coduri de bare de mare densitate, iar modelul de captare a documentelor captează coduri de bare în intervalul unghi larg.

Fiabilitate cu o garanție de flexibilitate!

Indiferent de modelul ales de clienți, toate trei sunt echipate cu RS-232, USB și Ethernet opțional, precum și cu tehnologia de detectare a mișcării Motionix. Cu acesta, detectează mișcările naturale și trec automat la modul de mână sau de prezentare.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: