Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Dell PowerEdge VRTX

Infrastructura modulară pe platformă Dell VRTX

Descarcati oferta 16 May 2017

Dell PowerEdge VRTX - Infrastructura modulară pe platformă Dell VRTX

Performanţă fără compromisuri

Având cea mai recentă tehnologie PowerEdge şi caracteristici de disponibilitate ridicată, arhitectura VRTX vă poate ajuta să obţineţi o viteză mai mare de reacţie în aplicaţii, să executaţi mai multe aplicaţii care necesită performanţă ridicată sau latenţă scăzută, să treceţi în forţă peste vârfurile de procesare şi să vă extindeţi pe măsură ce întreprinderea se dezvoltă în viitor.

Redefinirea office IT

Infrastructura modulară pe platforma Dell VRTX integrează servere, storage, networking și management într-un șasiu compact.

Capabilități avansate pentru PowerEdge VRTX

Această soluție IT integrata, prima de acest tip, oferă atât firmelor mici-medii cât și corporațiilor posibilitatea de a-și realiza activitățile IT legate de fișiere, email-uri, baze de date și tipărire cu un singur echipament, compact și silențios. PowerEdge VRTX asigură performanța, scalabilitatea și disponibilitatea necesare funcționării în mod optim a organizației și răspunde, totodată, noilor cerințe de IT ca urmare a dezvoltării afacerii în viitor.

Dell VRTX


Principalele beneficii propuse de Verasys cu solutia de stocare PowerEdge VRTX numără o funcţionalitate superioară, cu flexibilitate şi eficienţă îmbunătăţite

  • Next-level data protection încorporată: opțiunea de PowerEdge RAID Controller (PERC) asigură disponibilitate HA. Acesta include și discuri criptate cu protocol FIPS, pentru evitarea pierderilor de date și a breșelor fizice de securitate.
  • Sistem de management imbunătătit: menținerea parității setului de caracteristici între controller-ul de management (CMC) din data center și CMC-ul din VRTX, ce asigură simplitate și consistență.
  • Resurse extinse pentru VDI: suportul pentru unitățile de procesare grafice (GPGPU) permite realizarea unei infrastructuri virtuale și în sediile aflate la depărtare.

Mai jos regasiti propunerea tehnica oferita de Verasys pentru stocare in platforma Dell VRTX:

Variante Sasiu Dell VRTX cu Storage si Switch:

Variante Servere Dell PowerEdge M630 VRTX


Va oferim consultanta in configurarea oricaror solutii care se potrivesc cu nevoile si cerintele Dvs. de business.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: