Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Virtualizare On-site

HP Converged System 700x pentru virtualizare

Descarcati oferta 04 Aug 2016

Departamentul IT a dobândit o importanta capitala în cadrul companiilor, indiferent de domeniul de activitate. Fie ca vorbim de productie, marketing, vânzari, contabilitate sau resurse umane, toate acestea sunt impactate de evolutia tehnologica spectaculoasa din ultimii ani si implicit de IT.

HP ConvergedSystem 700x pentru virtualizare a fost conceput pentru a aborda una dintre prioritățile de vârf cu care se confrunta in prezent organizațiile in domeniul IT -  reducand complexitatea centrelor de date.

Pre-configurate pentru a satisface o serie de nevoi de afaceri, beneficiile solutia de virtualizare HP ConvergedSystem 700x pot fi utilizate cu ușurință și rapid pentru a sustine o varietate de medii de aplicații virtualizate, folosind blocuri de servere asamblate, stocare de date, și rețele, împreună cu software-ul de management integrat și suport la pachet.

HP ConvergedSystem 700x pentru virtualizare oferă o infrastructură virtualizată, cea mai buna din clasa sa, cu software integrat, hardware, servicii și suport - toate livrate ca o singură soluție, dovedit că poate sprijini mai multi hipervizori și este activată pentru managementul cloud. Scalabilitatea transparentă permite soluției să se dezvolte odata cu nevoile de schimbare ale afacerii dvs., de la entry-level la enterprise

HP ConvergedSystem 700x pentru virtualizare este disponibil in următoarele configuratii:

HP ConvergedSystem 700x pentru VMware -  servere care dispun de virtualizare VMware vSphere 5.5 
HP ConvergedSystem 700x pentru Microsoft - servere care dispun de Microsoft® Windows® Server 2012 cu virtualizare Hyper-V
HP ConvergedSystem 700x - soluție hardware proiectata pentru a implementa o soluție personalizata de cloud sau o arhitectură de referință specifică aplicației.

Principalele beneficii propuse de Verasys cu solutia de virtualizare HP ConvergedSystem 700x include următoarele:

 • Procedurile simplificate in procesul de comanda rezulta intr-un proiect de achzitie de materiale, care include componente ale soluției, integrarea în fabrică, Servicii de instalare on-site (inclusiv o configurație de software), și un minim de trei ani de suport al soluției.
 • Flexibilitatea acestei soluții vă permite să implementați și să scalati mediul de virtualizare pentru a satisface nevoile particulare ale aplicațiilor in functie de volumul de lucru
 • Blocajele de performanță sunt reduse la minimum printr-o arhitectură echilibrată, care a fost optimizata pentru aplicații virtualizate.
 • Managementul, implementarea și de securitatea au fost simplificate în medii fizice și virtuale.
 • Solutia HP ConvergedSystem 700x pentru virtualizare poate fi gestionata de HP CloudSystem și poate, de asemenea, sa includa si software-ul de operare HP Matrix și, în funcție de particularitatea configurației, suita VMware vCloud sau Microsoft System Center 2012 SP1 pentru gestionarea directă in cloud.

Performanțe remarcabile de stocare au fost realizate prin integrarea solutiei HP 3PAR StoreServ Storage în 700x HPConvergedSystem pentru realizarea virtualizarii.

Componenetele solutiei propuse
HP ConvergedSystem 700x pentru Virtualization include urmatoarele  componente: 

Infrastructura HP 

 • Configuratii optimizate HP BladeSystem si HP Intelligent Infrastructure 
 • Converged scale-out storage optimizat pentru virtualizare
 • Conecsiuni High-performance LAN si SAN 
 • Optional integrare cu HP Matrix Operating Environment 

Deep management

 • Management al infrastructuri Intelligent rack and power 
 • Integrated system si storage management

Software-defined data center 

 • VMware vSphere 5.5 Enterprise Plus cu VMware vCenter Server Standard
 • Microsoft System Center 2012 SP1

Servicii HP 

 • Apel unic pentru suport HP sau componente partenere
 • Factory integration
 • Livrare solutie complet realizata
 • Instalare On-site 
 • Suport Proactiv, personalizat solution-level 
 • Optional serviciu de consultanta 

Descriere activitatilor prestate
Punerea în aplicare efectivă a proiectului va fi organizat în 4 etape majore:

Implementarea solutiei VMware pentru noile host-uri - Acest serviciu asigură instalarea și configurația pentru cele patru host-uri VMware dintr-un cluster pentru a putea beneficia de principalele avantaje ale acestei structuri (HA, DRS si vMotion), precum și actualizarea aplicației vCenter și licențelor aferente existente pe serverul actual

Upgrade-ul și modificarea infrastructurii de backup  - Această fază presupune instalarea a Veeam Backup & Replication v8 pe un server dedicat, adăugând licențele pentru toate gazdele, alocarea de spațiu necesar pentru backup VM.

Instruirea - prezentarea și detalierea asupra funcționalității soluției

Închiderea proiectului - presupune activități care vizează validarea etapelor proiectelor anterioare și se va încheia odată cu finalizarea semnarea și completarea formularelor corespunzatoare

 

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: