Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Hotel TV Samsung cu Chromecast sau licenta Reach IP gratuite

Echipamente hoteliere sofisticate
03 Sep 2020

Verasys va propune hotel TV-urile de la Samsung care  au fost special dezvoltate pentru a oferi oaspetilor un sejur confortabil. Acestea sunt compatibile cu infrastructurile coaxiale existente si ofera managementului hotelului informatii importante cu privire la lucrarile de intretinere si servicii. 

Meniul principal inovator 
Cu meniul principal extins, hotelurile şi pot întâmpina oaspeţii individual, pot inregistra videoclipuri introductive, pot folosi logo-urile hotelului şi pot creşte awareness-ul hotelului. Meniul principal arată de asemenea data, ora si comenzile introduse frecvent. Reduceţi costurile, personalizati salutul oaspetilor si sarcinile de cu zi ale hotelului. 

Implicarea personalizată a oaspeţilor 
Hotelurile structurate coaxial pot folosi LYNK REACH 4.0 pentru a trimite mesaje personalizate cu detalii despre sejur sau activităţi interesante oaspetilor hotelului. De indată ce oaspetii ajung la hotel, aceştia pot fi primiti cu un mesaj personal care, printre altele, si introduce in complexul hotelier şi in ofertele actuale. 

Integrare transparentă a retelei coaxiale 
Soluţia uniformă şi coaxială de gestionare a continutului LYNK REACH 4.0 extinde procesele de servicii şi mentine interactiunea dintre oaspeti si hotel in mod constant. Cu monitorizarea centrală In timp real a platformei, adnninistratorii hotelului pot reacţiona rapid şi pot rezolva probleme pe unul sau mai multe afişoare in acelaşi timp. 

Canalele de salut atrăgătoare 
Cu LYNK REACH 4.0, hotelurile pot utiliza până la patru canale video de salut simultan pentru a-i apropia pe oaspeti de complexul hotelier şi pentru a oferi promoţii speciale. Cu posibilitatea de a controla anumite afişaje în zonele care atrag atentia hotelului (de ex. holuri şi restaurante), creşterea vânzărilor poate fi realizată mai uşor.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: