Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Solutii Eizo pentru domeniul sanatatii - Gama CuratOR

Monitoare specializate pentru imagistica medicala din gama CuratOR®
19 Feb 2021

Verasys va propune monitoare Eizo specializate pentru imagistica medicala din gama CuratOR®.

Imagistica medicală este unul dintre domeniile care avansează cel mai rapid din punct de vedere tehnologic în domeniul sănătății, datorită avansului medical din chirurgia minim invazivă și robotizată, a modului de lucru interdisciplinar al echipelor de doctori, dar și al hibridizării sălilor de operație. 

Monitoarele specializate de ultimă generație afișează în timp real imaginile transmise de camerele de endoscopie sau C-arms, ce apoi pot fi transmise  de către alte echipamente adiacente către arhivele de imagini și către sistemele de comunicare ale spitalului (PACS). Monitoarele chirurgicale EIZO oferă claritatea necesară medicilor pentru a emite un diagnostic precis și a lua decizii mai corecte și mai rapide.

Aplicabilitatea este largă, în endoscopie, microchirurgie, transmisiuni chirurgicale, monitorizarea ritmului cardiac sau a activității cerebrale, raze X și imagini cu ultrasunete sau diagrame electronice pentru pacienți.

Caracteristicile gamei CuratOR®

4K UHD
Monitoarele folosesc un panou LCD cu lumină LED de fundal, eficientă din punct de vedere energetic, cu o luminozitate de 300 cd / m² și un raport de contrast de 1000: 1. Imaginile chirurgicale sunt reproduse fidel pentru endoscopie și microchirurgie în rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli).

Afișarea imaginilor fără întârziere
În modul cu o singură sursă, imaginile 4K, precum și imaginile Full HD realizate de endoscopia convențională și de camere chirurgicale pot fi afișate fără deficiențe și întârziere.

Reproducere impecabilă a imaginilor
Tehnologia LCD împreună cu panoul TFT permit un unghi de vizualizare mare și o luminozitate ridicată.  Imaginea nu pâlpâie nici chiar la rate de refresh reduse.

Ecran cu protecție - Grad de protectie IP ridicat
Monitorul este protejat de șoc, zgârieturi, condens și stropire. Ecranul are protecție IP45, iar întregul dispozitiv are protecție IP32. Gradul de protectie IP ridicat este ideal pentru menținerea unui mediu steril în sala de operații.

Mai multe surse pe același ecran
În modul cu două surse, se pot vedea simultan imagini fie cu funcția PaP (Picture-and-Picture), fie cu funcția PiP (Picture-in-Picture). Dimensiunea și poziția celei de-a doua ferestre este ajustabilă. În modul cu trei surse se pot vizualiza 3 imagini concomitent.

Suportă surse variate de intrare / ieșire
Monitorul este echipat cu mai multe tipuri de surse, pentru a putea fi conectat la o varietate mare de echipamente medicale.

Conexiune simplificată și cabluri ascunse
Conexiunea 4K UHD se face printr-un singur cablu. Toate cablurile pot fi blocate pe monitor pentru o conexiune consecventă. Terminalul 12G-SDI (BNC) permite transmisiune stabilă pe distanțe de până la 30m.

Caracteristici presetate
Caracteristicile de luminozitate, contrast, culori, etc. pot fi salvate, denumite și utilizate ulterior în funcție de necesitate.

Ajustări individuale
Atunci când sunt folosite mai multe surse, caracteristicile pot fi alese pentru fiecare individual.

Vizibilitate crescută
Monitorul are un unghi de vizibilitate de 178 de grade, care permite vizibilitatea imaginilor din mai multe locuri din încăpere, fără schimbări de contrast. Anumite modele pot fi rotite la 180 de grade și au funcție de mirroring.

Implementare:

 • Săli de operație

  • În interiorul sălii de operație pentru afișajul live al procedurii

  • În interiorul sălii de operație pentru afișajul arhivei imagistice a pacientului

  • În exteriorul sălii de operație pentru medici colaboratori, rezidenți sau studenți

 • Cabinete / Clinici medicale individuale

 • Cabinete medicale din spitale

 • Săli de ședință din spitale sau clinici

 • Universități de medicină

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: