Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Solutii Poly de ultima generatie pentru predare online si la distanta

Pregatiti salile de clasa virtuale cu produsele recomandate de specialistii
10 Sep 2020

La Verasys International gasiti solutii Poly de ultima generatie pentru predare online si la distanta.

În contextul actual al educației digitalizate forțat, mulți profesori s-au obișnuit să utilizeze camerele și boxele integrate ale laptopurilor sau computerelor lor, însă acestea sunt de multe ori de slabă calitate, iar calitatea audio-video are de suferit. Profesorii au nevoie să fie auziți cât mai clar, fără zgomote de fundal deranjante pentru a putea menține atenția elevilor. O oră neîntreruptă de probleme tehnice este și mai puțin obositoare pentru elevi.

EagleEye mini
EagleEye mini este soluția potrivită pentru aceia care au nevoie de o soluție de calitate și cu costuri reduse.
✓ Rezolutie 1080p
✓ Zoom 4x cu unghi mare de vizualizare 120°

EagleEye Cube
Cameră USB 4K cu încadrare inteligentă a subiectului și sunet clar datorat microfonului dual încorporat. Profesorii se pot mișca liberi prin încăpere, deoarece EagleEye Cube îi urmărește și încadrează în permanență.
✓ Rezoluție 4K
✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 73°
✓ Focus automat pe vorbitor                
✓ Urmărește vorbitorul automat
✓ 2 microfoane stereo integrate 

Studio USB video bar
Echipamentul se conectează facil prin intermediul USB și transmite natural mișcările vorbitorului, pe care îl încadrează în permanență. Sunetul este clar indiferent de bruiajele din fundal. Aceste caracteristici îi permit profesorului să se plimbe în încăpere exact așa cum ar face-o în clasă și să se îndepărteze pentru a exemplifica pe o planșă sau tablă.
✓ Rezoluție 4K
✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 120°
✓ Focus automat pe vorbitor 
✓ Urmărește vorbitorul automat
✓ 6 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 4m
✓ Boxe stereo integrate

Instalarea echipamente este simplă, nu necesită cunoștințe tehnice. Atât EagleEye Cube cât și Studio USB Video Bar se conectează rapid la cele mai cunoscute platforme online de videoconferință: Microsoft Teams, Zoom, Google sau Skype. 

Poly oferă soluții video și audio la prețuri bune, folositoare în implementarea celor mai noi tehnologii în sălile de clasă virtuale. Unele echipamente pot fi folosite atât pentru conectarea celor prezenți în încăpere cu persoane din exterior, cât și strict pentru persoane aflate la distanță. Acest tip de soluții pot suplini cu succes cancelaria, făcând posibile ședințele dintre profesori și colaborarea acestora la un nivel profesionist, chiar și de la distanță.

Poly oferă o multitudine de soluții care au integrate nativ cele mai populare platforme de videoconferință, astfel că inclusiv sarcinile administrative din educație pot beneficia de avântul tehnologic.

Colaborarea video în timp real cu alți profesori sau cu traineri poate fi de mare folos pentru profesori atunci când se încearcă implementarea unor reforme în privința orelor fiecăruia. Având acces la soluții colaborative și de stocare în cloud, necesitatea de a completa și transmite documente în formă fizică scade, transmiterea informației se face instant, iar profesorul poate să-și dedice timpul sarcinii de care se ocupă – programul orei și predarea. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: