Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Zebra TC52x și TC57x - Calculatoare mobile pentru viitor

Ideal pentru cei care au planuri mari în fiecare zi
11 Jan 2021

La Verasys gasiti calculatoarele mobile pentru viitor, Zebra TC52x si TC57x, pentru a stapani aproape orice provocare in sectorul transport, logistica si servicii de teren.

Când vine vorba de o investiție, accentul principal este pe durabilitate - performanță crescută, disponibilitate și fiabilitate. Așadar, este un lucru bun că Zebra TC52x și TC57x vă oferă argumentele optime in sectorul transport, logistică și servicii de teren. Deoarece Zebra lucrează neobosit la dezvoltarea ulterioară a produselor sale pentru a oferi cele mai bune instrumente pentru munca zilnică.

Nu numai că ambele computere mobile au un sistem de operare Android 10 actualizabil, cu afișele tactile full HD de 5" (rezoluție de 1.080 × 1.920 pixeli) realizate din sticla Corning Gorilla, ele pot fi, de asemenea, operate atunci când sunt ude cu mănuși, in plus, ceib600 de nits asigură o vizibilitate bună în lumina soarelui.

TC52x / TC75x:

  • Calculator mobil de 5" cu Android 10 (actualizabil)
  • Certificarea IP65 / IP68, rezistentă la impact pe beton de la 1,2 m
  • PowerPrecision + baterie pentru o putere de până la 14 ore
  • 4 GB memorie RAM și 32 GB memorie flash UFS
  • Bluetooth 5.0 și energie redusă (BLE), Wi-Fi (MU-MIMO) și NFC
  • TC57x: slot pentru cartele SIM nano, GPS

Dar există mult mai mult decât asta!
Performanță îmbunătățită înseamnă, de asemenea, echipamente mai puternice: TC52x / TC57x vin cu o baterie puternică de litiu-ion de 4.150 mAh cu modul de schimbare caldă și un procesor octa-core Qualcomm de 2.45 GHz - cel mai rapid procesor din clasa sa.

Specializat în scanare!
Utilizând scanerul integrat SE4720, captează coduri de bare 1D și 2D, etichete și documente în mod fiabil și rapid. O cameră foto integrată de 13 megapixeli este ideală pentru fotografii detaliate, videoclipuri și pentru documentare. Camera frontală de 5 megapixeli permite apeluri video profesionale.

Întotdeauna gata să vorbim - înăuntru și în afară!
După cum este necesar, TC52x / TC57x transformă telefonul mobil PBX prin push-to-talk (PTT), Wi-Fi sau radio mobil. Difuzoarele cu volum ridicat sensibile filtrează zgomotul deranjant și asigură o atmosferă plăcută de conversație.

Asigurat pe termen lung!
TC52x și TC57x sunt acceptate de instrumentele Zebra Mobility DNA, cum ar fi LifeGuard pentru Android - astfel încât primiti actualizări de securitate periodice de până la opt ani.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: